CHINESE RICE
Ingredients:
- 2 cups of rice.
- 200g of ham cut into strips.
- 1 small onion.
- 100g of champignons
- 4 whole eggs slightly beaten.
- 2 tablespoons of shoyo sauce.
- 5 tablespoons soybean oil
- 2 teaspoons salt.
- 1 cup peas.
- 1 cup chopped pod.
- 1 cup chopped carrot.
- 1 cup chopped green onions.
Method of preparation:
1 - Cook the rice with water and little salt. Reserve.
Pour the eggs and stir with a wooden spoon until fried and loose.
2- In a large, wide-rimmed skillet, heat the oil to the cut onion, the champignons, the carrot and pod vegetables and the ham.
Add cooked rice and scrambled eggs.
Cook for another 3 minutes, just to heat the rice.
Put green onions and on this mixture, pour the rice
Serve immediately.
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ARROZ CHINÊS
Ingredientes:
- 2 xícaras de arroz.
- 200g de presunto cortado em tiras.
- 1 cebola pequena.
- 100g de champignons
- 4 ovos inteiros ligeiramente batidos.
- 2 colheres (sopa) de molho shoyo.
- 5 colheres ( sopa) de óleo de soja
- 2 colheres ( chá) de sal.
- 1 xícara de ervilhas.
- 1 xícara de vagem picada.
- 1 xícara de cenoura picada.
- 1 xícara (chá) de cebolinha verde picada.
Modo de Preparo:
1- Cozinhe o arroz com água e pouco sal. Reserve.
Despeje os ovos e mexa com uma colher de pau até que fique fritos e soltos
2- Numa frigideira grande,de bordas largas, aqueça o óleo a cebola cortada em gomos, os champignons, os legumes cenoura e vagem o e o presunto .
Junte o arroz cozido e os ovos mexidos.
Cozinhe por mais 3 minutos, apenas para aquecer o arroz.
Coloque cebolinha verde e sobre esta mistura, despeje o arroz
Sirva em seguida o arroz chinês.
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My mother and I used to make a version of this all the time hen I was growing up. YUM!
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ResponderExcluirGracias.
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