
QUIBE DE SOJA VEGETARIANO.
RECEITA.
INGREDIENTES:
300 gramas se trigo para QUIBE.
200 gramas de PTS (proteína de soja ).
Água para hidratar.
1 xícara (chá) de trigo branco.
3 dentes de alho.
1 cebola grande.
3 colheres (sopa) de salsinha desindratada.
3 colheres (sopa) de cebolinha desindratada.
2 colher (sopa) de maionese.
Sal á gosto.
1 colher (sopa) de azeite de oliva.
1 colher (sopa) de pimenta síria á gosto.
MODO DE PREPARAR.
1- Coloque o pts em uma vasilha e cubra de água para hidratar.
Do mesmo modo em outra vasilha coloque o trigo para quibe também cubra com água.
Deixe por 2 horas ou até sugar toda a água e ficar hidratado.
Depois coloque para escorrer, e o excesso de água saia (Bom é apertar com as mãos).
Depois coloque para escorrer, e o excesso de água saia (Bom é apertar com as mãos).
2- Descasque a cebola e pique bem fininho .
Coloque o trigo para quibe e o pts (proteina de soja) em
uma vasilha e misture até formar uma massa homogênea.
uma vasilha e misture até formar uma massa homogênea.
Unte uma forma com azeite ou óleo de oliva, coloque o quibe de soja e leve para assar por 40 minutos.

QUIBE OF VEGETARIAN SOYBEANS.
RECIPE.
INGREDIENTS:
300 grams if wheat for QUIBE.
200 grams of PTS (soy protein).
Water to hydrate.
1 cup white wheat.
3 cloves of garlic.
1 large onion.
3 tablespoons dehydrated parsley.
3 tablespoons chopped chives.
2 tablespoon mayonnaise.
Salt to taste.
1 tablespoon olive oil.
1 tablespoon syrian pepper to taste.
WAY OF PREPARING.
1- Put the sts in a bowl and cover with water to hydrate.
In the same way in another bowl put the wheat for kibbe also cover with water.
Leave on for 2 hours or until you suck up all the water and stay hydrated.
Then put it to drain, and the excess water comes out (Good is to shake with your hands).
2- Peel the onion and chop finely.
Put the kibbe wheat and the pts (soy protein) into
a bowl and mix until it forms a homogeneous mass.
Grease a shape with olive oil or olive oil, place the kibble soya and bake for 40 minutes.
RECIPE.
INGREDIENTS:
300 grams if wheat for QUIBE.
200 grams of PTS (soy protein).
Water to hydrate.
1 cup white wheat.
3 cloves of garlic.
1 large onion.
3 tablespoons dehydrated parsley.
3 tablespoons chopped chives.
2 tablespoon mayonnaise.
Salt to taste.
1 tablespoon olive oil.
1 tablespoon syrian pepper to taste.
WAY OF PREPARING.
1- Put the sts in a bowl and cover with water to hydrate.
In the same way in another bowl put the wheat for kibbe also cover with water.
Leave on for 2 hours or until you suck up all the water and stay hydrated.
Then put it to drain, and the excess water comes out (Good is to shake with your hands).
2- Peel the onion and chop finely.
Put the kibbe wheat and the pts (soy protein) into
a bowl and mix until it forms a homogeneous mass.
Grease a shape with olive oil or olive oil, place the kibble soya and bake for 40 minutes.
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