sexta-feira, 31 de maio de 2019

Breaded and fried chicken fillet.




Breaded and fried chicken fillet.

INGREDIENTS:
1 kilo of chicken breast fillet.
Salt and black pepper to taste.
1 Cup (tea) wheat flour.2 whole eggs beaten.
1 cup (tea) flour.50 grams of grated parmesan cheese.
Frying oil.Lemon slices to decorate.
Season the steaks with salt and pepper.
Pass in the wheat flour, eggs and the breadcrumbs mixed with parmesan.
Fry gradually, in hot oil until golden brown.Drain on absorbent paper, transfer to a platter and garnish with lemon.
Serve with sauce of your choice.
Yield: 5 servings.
Preparation time: 30 minutes.

Paniertes und gebratenes Hähnchenfilet.

Zutaten.
1 Kilo Hähnchenbrustfilet.
Salz und schwarzer Pfeffer nach Geschmack.
1 Tasse (Tee) Weizenmehl.
2 ganze Eier geschlagen.1 Tasse (Tee-) Semmelbröse.
l50 g geriebener Parmesankäse Bratöl.
Zitronendekorationsröllchen.Filets mit Salz und Pfeffer würzen Mehl, Eier und Mehl unterrühren Parmesan langsam goldbraun in heißes Öl geben, auf saugfähigem Papier abtropfen lassen.
Auf einen Teller geben und mit Zitrone garnieren, Sauce mit einer Sauce
Ihrer Wahl zubereiten.


Nenhum comentário:

Postar um comentário