
RILLED CAMEROON WITH SPICY SAUCE.
INGREDIENTS:
1 kilo of tiger prawns.
150 grams of butter.
3 lemons squeezed.
2 chilli peppers, seedless, cut into pieces. Salt to taste.
HOW TO PREPARE:
1. Open the shrimps in half and pass the salt so leave it for 10 minutes, after this time, cook on both sides for 6 minutes. Reserve.
2. Put the butter to melt, add the lemon juice, and the chilli peppers, bring to a boil.
3. Place the prawns on a platter, and pour the sauce over the grilled prawns.
Garnish to your liking. Accompaniment: very cold beer. Yield: 4 people.

GEGRILLTE GARNELEN MIT WÜRZIGER SAUCE.
ZUBEREITUNG:
1 Kilo Tigergarnelen.
150 Gramm Butter.
3 gepresste Zitronen.
2 Chilischoten, kernlos, in Stücke geschnitten.
Salz nach Geschmack Lassen Sie das Salz 10 Minuten einwirken, und lassen Sie es nach dieser Zeit von beiden Seiten 6 Minuten braten.
Die Butter schmelzen lassen, den Zitronensaft und die Chilischoten hinzufügen und zum Kochen bringen.
3. Legen Sie die Garnelen auf eine Platte und gießen Sie die Sauce über die gegrillten Garnelen, garnieren Sie nach Ihren Wünschen.
Nenhum comentário:
Postar um comentário