RECEITA DE OVOS À INDIANA.
INGREDIENTES:
4 ovos cozidos bem duro.
3 colheres (sopa) de maionese.
Curry a gosto.
Gengibre a gosto.
Sal a gosto.
8 gomos de tangerina.
Galhos verdes de endro. ( ou salsa).
4 ovos cozidos bem duro.
3 colheres (sopa) de maionese.
Curry a gosto.
Gengibre a gosto.
Sal a gosto.
8 gomos de tangerina.
Galhos verdes de endro. ( ou salsa).
MODO DE PREPARAR OS OVOS À INDIANA:
1. Corte os ovos na metade sentido comprimento, retire as gemas com cuidado, deixando a parte brancada clara cozida, bem inteira.
2. Em uma peneira fina passe as gemas, agora misture a maionese, coloque os temperos, o sal, gengibre, e o curry, misture bem.
3. Use um bico de confeitar para preencher a parte da clara cozida. (ou use uma colher).
4. Enfeite com 1 como de tangerina e um galho de endro (ou a salsa).
As calorias por porção dos ovos à ìndiana são de: 75.
Rendimento: 8 porções.
1. Corte os ovos na metade sentido comprimento, retire as gemas com cuidado, deixando a parte brancada clara cozida, bem inteira.
2. Em uma peneira fina passe as gemas, agora misture a maionese, coloque os temperos, o sal, gengibre, e o curry, misture bem.
3. Use um bico de confeitar para preencher a parte da clara cozida. (ou use uma colher).
4. Enfeite com 1 como de tangerina e um galho de endro (ou a salsa).
As calorias por porção dos ovos à ìndiana são de: 75.
Rendimento: 8 porções.
EGG RECIPE FOR INDIANA.
INGREDIENTS:
4 hard boiled eggs.
3 tablespoons mayonnaise.
Curry to taste.
Ginger to taste.
Salt to taste.
8 tangerine buds.
Green branches of dill. (or parsley).
4 hard boiled eggs.
3 tablespoons mayonnaise.
Curry to taste.
Ginger to taste.
Salt to taste.
8 tangerine buds.
Green branches of dill. (or parsley).
HOW TO PREPARE EGGS FOR INDIANA:
1. Cut the eggs in half lengthwise, carefully remove the egg yolks, leaving the cooked white whitened portion well whole.
2. In a fine sieve pass the egg yolks, now mix the mayonnaise, put the spices, salt, ginger, and curry, mix well.
3. Use an icing nozzle to fill in the cooked egg white. (or use a spoon).
4. Garnish with 1 tangerine like and a dill twig (or parsley).
The calories per serving of eggs in India are: 75.
Yield: 8 servings.
1. Cut the eggs in half lengthwise, carefully remove the egg yolks, leaving the cooked white whitened portion well whole.
2. In a fine sieve pass the egg yolks, now mix the mayonnaise, put the spices, salt, ginger, and curry, mix well.
3. Use an icing nozzle to fill in the cooked egg white. (or use a spoon).
4. Garnish with 1 tangerine like and a dill twig (or parsley).
The calories per serving of eggs in India are: 75.
Yield: 8 servings.
עגג רעצעפּט פֿאַר ינדיאַ.
ינגרידיאַנץ:
4 שווער בוילד עגגס.
3 טייבאַלספּונז מייַאָנעז.
קערי צו טעם.
ינגבער צו טעם.
זאַלץ צו טעם.
8 באַנגס פון די טאַנדזשערין.
גרין צווייגן פון קראָפּ. (אָדער פּעטרעשקע).
4 שווער בוילד עגגס.
3 טייבאַלספּונז מייַאָנעז.
קערי צו טעם.
ינגבער צו טעם.
זאַלץ צו טעם.
8 באַנגס פון די טאַנדזשערין.
גרין צווייגן פון קראָפּ. (אָדער פּעטרעשקע).
ווי צו צוגרייטן עגגס פֿאַר ינדיאַ:
1. שנייַדן די עגגס אין האַלב לענגטווייז, קערפאַלי אַראָפּנעמען די יי יאָוקס, לאָזן די האַלב ווייַס כווייטיד חלק גאַנץ.
2. אין אַ פייַן זיפּ פאָרן די יי יאָוקס, איצט מישן די מייַאָנעז, שטעלן די בשמים, זאַלץ, ינגבער און קערי, מישן געזונט.
3. פּלאָמבירן די האַלב יי ווייַס מיט אַ ייסינג נעזל. (אָדער נוצן אַ לעפל).
4. גאַרניש מיט 1 טאַנדזשערין און אַ קראָפּ צווייַגל (אָדער פּעטרעשקע).
די קאַלאָריעס פּער סערווינג עגגס אין ינדיאַ זענען: 75.
טראָגן: 8 סערווינגז.
egg retsept far indya.
1. שנייַדן די עגגס אין האַלב לענגטווייז, קערפאַלי אַראָפּנעמען די יי יאָוקס, לאָזן די האַלב ווייַס כווייטיד חלק גאַנץ.
2. אין אַ פייַן זיפּ פאָרן די יי יאָוקס, איצט מישן די מייַאָנעז, שטעלן די בשמים, זאַלץ, ינגבער און קערי, מישן געזונט.
3. פּלאָמבירן די האַלב יי ווייַס מיט אַ ייסינג נעזל. (אָדער נוצן אַ לעפל).
4. גאַרניש מיט 1 טאַנדזשערין און אַ קראָפּ צווייַגל (אָדער פּעטרעשקע).
די קאַלאָריעס פּער סערווינג עגגס אין ינדיאַ זענען: 75.
טראָגן: 8 סערווינגז.
egg retsept far indya.
It seems a devil egg.
ResponderExcluirLooking good.