UNION RECIPE IN ASPIRALS. CHENEKS WITH COCONUT. INGREDIENTS:
8 cups (tea) wheat flour.
4 tablespoons of sugar.
6 tablespoons olive oil.
1 pinch of salt.
2 cups of milk.
100 grams of frozen (or dried) biological yeast.
1 spoon (coffee) of vanilla.
3 whole eggs.
FILLING INGREDIENTS:
6 teaspoons grated coconut.
6 teaspoons butter (margarine).
4 teaspoons of sugar.
INGREDIENTS FOR THE SYRUP:
2 cups sugar.
2 cups milk.
1 spoon (coffee) of vanilla sugar (or vanilla essence liquid to taste).
1 medium form smeared with margarine, (or oil or butter).
PREPARATION OF THE PASTA:
1 .- Put in a large bowl the flour, eggs, oil, pinch of salt, and milk, mix well and knead well kneaded, cover with a cloth, place to grow for 1 hour.
2 - On a smooth and floured surface, open the dough with a roll, and leave with 1/2 centimeter of thickness. Reserve.
WAY OF PREPARINGTHE FILL:
3 - Add the coconut with the sugar and the butter, and beat well until forming a cream, pass over the whole mass, roll like a rocambole, like a roll.
Cut into slices 3 to 4 inches thick, (should not chop very high because it grows a lot). put one side piece in the shape of the other, they should fit together.
Cover with a cloth and let rise, until doubled in volume.4- Preheat the oven. Bring the baking dough to a temperature of 180 ° C to 200 ° C.
START PREPARING THE COURSE:
Near the end of baking prepare the syrup.
Put the sugar and milk in a pan, bring to the fire and bring to a boil.When the cheneks are still hot, pour the hot syrup over them, and return to the oven and let it cool.
Super appetizing.
EINZIGARTIGES REZEPT IN ASPIRAIS.CHENEKS MIT COCO.INGREDIENTS:
8 Tassen Weizenmehl.
4 Esslöffel Zucker.
6 Esslöffel Olivenöl.
1 Prise Salz.
2 Tassen (amerikanisch) Milch.100 Gramm gefrorene (oder getrocknete) biologische Hefe .
1 Löffel (Kaffee) Vanille.
3 ganze Eier.
ZUTATEN:
6 Teelöffel geriebene Kokosnuss.
6 Teelöffel Butter (Margarine) .
4 Teelöffel Zucker.BESTÄTIGUNG FÜR MUT:
2 Tassen Zucker .
2 Tassen Milch 1 Teelöffel Vanillezucker (oder Vanilleessenz Flüssigkeit nach Geschmack) .
1 Formamedia (oder Öl oder Butter).
ZUBEREITUNG DER TEIGWAREN:
1 - Mehl, Eier, Öl, eine Prise Salz und Milch in eine große Schüssel geben, alles mischen und kneten gut geknetet, mit einem Tuch abdecken und 1 Stunde wachsen lassen.
3.VORBEREITUNG DER VERARBEITUNG:
3. Die Kokosnuss mit dem Zucker und der Butter zugeben und gut schaumig schlagen, die ganze Masse überziehen, als Rokambole einwickeln und in Scheiben 3 bis 4 schneiden Zentimeter dick (sollte nicht zu hoch stechen, weil es zu groß wird), ein Stück auf die andere Seite legen, fest zusammenhalten, mit einem Tuch abdecken und aufgehen lassen, bis sich das Volumen verdoppelt hat.Bei einer Temperatur von 180 ° C bis 200 ° C in den Backteig geben und goldbraun einwirken lassen.
ZUBEREITUNGSVERFAHREN:
Am Ende des Backvorgangs den Sirup zubereiten, Zucker und Milch in einen Topf geben, Wenn die noch heißen Cheneks gebacken sind, gießen Sie den heißen Sirup darüber und bringen Sie ihn zurück in den Ofen und lassen Sie ihn abkühlen.
Super appetitlich.
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