segunda-feira, 2 de setembro de 2019

RECIPE OF TROUT IN THE OVEN WITH GREEN OLIVES.

RECIPE OF TROUT IN THE OVEN WITH GREEN OLIVES.
INGREDIENTS:
24 olives without pit.
4 clean trouts with heads (275 grams each).
75 millimeters of olive oil.
4 bay leaves.
Salt to taste. Pepper to taste.
120 millimeters of white wine.
1 bunch of smooth parsley washed and dried and finely chopped.
2 chopped onions (onions).
4 slices of pancetta. Preheat the oven.
4 pieces of toilet paper larger than the trout.
HOW TO PREPARE:
1- Season the trouts with the salt and pepper, and place a bay leaf inside the belly. Pick the parchment paper, brush the paper with olive oil. In each of the papers place a trout and in the bottom of them a slice of pancetta.
2- Mix the shallots with the parsley and the olives and spread on the trout. Carefully pour a little wine into one of them. Wrap well so that no liquid is shed. Put into shape or pyrex and bring to the oven for roasting at the temperature of 180 C degrees to 200 C degrees for 25 minutes.
Push the trouts with olives, opening the parcels at the time of disgusting.
Yield 4 servings.
Calories per serving: 835.

RECEITA DE TRUTA NO FORNO COM AZEITONAS VERDES.
INGREDIENTES:
24 azeitonas sem caroço.
4 trutas limpas com as cabeças (com 275 gramas cada).
75 milímetros de azeite de oliva.
4 folhas de louro.
Sal a gosto.
Pimenta a gosto.
120 milímetros de vinho branco.
1 ramo de salsa lisa lavada e seca e picada fino.
2 charlotas (cebolas) picadas.
4 fatias de pancetta.
Pré-aqueça o forno.
4 pedaços de papel vegetal maior que as trutas.
MODO DE PREPARAR:
1- Tempere as trutas com o sal e a Pimenta, e coloque dentro da barriga, uma folha de louro.Pegue o papel vegetal, pincele o papel com azeite de oliva.
Em cada um dos papéis coloque uma truta e em sima das mesmas uma fatia de pancetta.
2- Misture as chalotas com a salsa as azeitonas e e espalhe sobre as trutas.
Regue cuidosamente um pouco de vinho em casa uma delas.
Embrulhe bem, para que não vase nenhum líquido.
Coloque em forma ou pirex e leve para o forno para assar na temperatura de 180 C° graus a 200 C° graus por 25 minutos.
Emprate as trutas com azeitonas, abrindo os embrulho na hora de de desgustar.
Rendimento 4 porções.
Calorias aproximadas por porção: 835.

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