
TRAMEZZINI WITH TUNA.
RECIPE.
INGREDIENTS:
140 grams of tuna with syrup (canned).
2 fillets of anchovies in the brine.
1 tablespoon pickles.
2 tablespoons fresh fat cheese.
4 tablespoons lemon juice.
Salt to taste.
Black pepper.
16 slices of shaped bread.
WAY OF PREPARING:
1- Drop the tuna on a sieve.
With a fork crumble the tuna.
Anchovies and capers and
let it drain over a sieve.
Wash the anchovies with cold water.
Take the anchovies and capers and chop coarsely.
Put in a bowl and combine tuna and fresh cheese and lemon juice.
Whisk until creamy.
Season with salt and pepper.
Remove the peels from the slices of bread form.
Separate 8 slices of bread.
About the 8 slices of bread Place the tuna paste.
Cover with remaining 8 slices and press.
Cut the tramezzini diagonally.
And serve.
Calories per portion 691.
Yield for 4 people.
SUPER FÁCIL.
TRAMEZZINI COM ATUM.
RECEITA.
INGREDIENTES:
140 gramas de atum com calda.(enlatado).
2 filetes de anchovas na salmoura.
1 colher de sopa dealcaparas em conserva.
2 colheres de sopa de queijo fresco gordo.
4 colheres de sopa de suco de limão.
Sal á gosto.
Pimenta preta.
16 fatias de pão de forma.
MODO DE PREPARAR:
1- Deixe escorrer o atum sobre uma peneira.
Com um garfo esmigalhe o atum.
As anchovas e as alcaparras e
deixe escorrer sobre uma peneira.
Lave as anchovas com água fria.
Pegue as anchovas e as alcaparras e pique grosseiramente.
Coloque em uma tigela e Junte o atum e o queijo fresco e o suco do limão.
Misture até ficar um creme.
Tempere com sal e Pimenta.
Remova as cascas das fatias de pão de forma.
Separe 8 fatias de pão .
Sobre as 8 fatias de pão Coloque a pasta de atum.
Cubra com as restantes 8 fatias e pressione.
Corte as tramezzini na diagonal.
E sirva.
Calorias por porção 691.
Rendimento para 4 pessoas.
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